ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ” (Μουσική / Στίχοι: Βασίλης Καρράς)

Απόσπασμα από την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού “Για ποιά αγάπη μου μιλάς” που τους στίχους και μουσική υπογράφει ο Βασίλης Καρράς.

Η εκδήλωση έγινε στις 7/2/2020 στο Άβατο Live stage (Θεσσαλονίκη).

Σάκης Χαβιάρας | Ευχές καλλιτεχνών | Παρουσίαση τραγουδιού “Άρρωστες συνήθειες” | 7-2-2019

Από την παρουσίαση του νέου τραγουδιού του καλλιτέχνη Σάκη Χαβιάρα με τίτλο “Άρρωστες συνήθειες” στην οποία παραβρέθηκαν καλλιτέχνες, συνθέτες, στιχουργοί, ΜΜΕ αλλά και πλήθος κόσμου, θαυμαστών του καλλιτέχνη.Mεταξύ άλλων στον καλλιτέχνη ευχήθηκαν και μέσω video αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες όπως, ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (Ερμηνευτής), ο Ματθαίος Τσαχουρίδης (Σολίστ Λύρας ποντιακής, ερμηνευτής, συνθέτης), η Ζωή Τηγανούρια (Σολίστ ακορντεόν-συνθέτρια), ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Ηθοποιός), ο Θάνος Γκιουλετζής (Σολίστ βιολιού –Μόνιμος συνεργάτης Γιάννη Πάριου & Χάρις Αλεξίου) κ.α. Την εκδήλωση παρουσίασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Θεσσαλονίκη, Βασίλης Προκοπίου και Κων/νος Τσακίρης.

Συνέντευξη Ζωής Τηγανούρια & Σάκη Χαβιάρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 | 13-11-2019

Η κοινή συνέντευξη της Διεθνούς φήμης συνθέτριας και σολίστ του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια & του ερμηνευτή Σάκη Χαβιάρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5Fm και στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στο Elevate Fashion Show 2019 στη Θεσσαλονίκη 13/11/2019

Συνέντευξη στο ATLAS TV κεντρικής Μακεδονίας | 8-2-2019

Από το ATLAS TV κεντρικής Μακεδονίας για το ρεπορτάζ της παρουσίασης του νέου τραγουδιού ”Αρρωστες συνήθειες”,στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ο Σάκης Χαβιάρας live στους «Ντόπιους» στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (video)| 23-10-2019

Τον αγαπημένο τραγουδιστή της Θεσσαλονίκης, Σάκη Χαβιάρα, φιλοξένησαν στο στούντιο οι «ΝΤΟΠΙΟΙ» του Ράδιο Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Ο «Χαβιάρας!» όπως τον αποκαλούν οι Θεσσαλονικείς, είναι ένα κομμάτι της πόλης, που εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει και ξεσηκώνει τις ψυχές και τις διαθέσεις, όσων βρεθούν σε κάποιο από τα live του.

Ένας καλλιτέχνης πολυμορφικός, με πολλές διαστάσεις, αλλά με μία κοινή αρχή: την ειλικρίνεια και την αμεσότητα. Το παιδί της διπλανής πόρτας, γιατί παραμένει ένα παιδί γεμάτο όνειρα και ένας ενήλικας γεμάτος ανθρωπιά. Μαζί του, η πολυμελής ορχήστρα του, που εδώ και χρόνια σαν μία μεγάλη παρέα, ταξιδεύουν, μοιράζοντας συναισθήματά «μετά μουσικής» και διασκέδαση από ψυχής.

Ο Σάκης Χαβιάρας ερμήνευσε τις «Άρρωστες Συνήθειες» που έχει γράψει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Στέλιου Ρόκκου και πολλών ακόμη καλλιτεχνών, με την δική του καλλιτεχνική προσέγγιση.

(Δείτε το βίντεο)

Συνέντευξη στο ATLAS TV κεντρικής Μακεδονίας | 5-2-2019

Συνέντευξη του Σάκη Χαβιάρα στο δελτίο ειδήσεων του ATLAS TV κεντρικής Μακεδονίας και στον δημοσιογράφο κ.Χρήστο Χατζημίση, με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Άρρωστες συνήθειες” στο οποίο υπογράφει τους στίχους και την μουσική.

Συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5Fm | 17/5/2018

Από την ζωντανή συνέντευξη του Σάκη Χαβιάρα στην εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5FM “Ήχοι Ψυχής” που μεταδόθηκε τον Μάιο του 2018 με παρουσιαστές τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Κων/νο Γιαλαμπούκη και Θανάση Ρότσκο.

Συνέντευξη στο REAL FM 107.1 | 28-2-2019

Συνέντευξη στον REAL FM 107.1, στην δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό κ.Σαμολαδά Μαρία.

Συνέντευξη στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση Θράκης | 23-5-2014

Ο Σάκης Χαβιάρας προσκεκλημένος στην Δέλτα τηλεόραση Θράκης και στην εκπομπή ”Μας αρέσει” με την Γιώτα Ζωγράφου στις 23/5/2014.

Συνέντευξη στην TV100 Θεσ/νίκης | 7/9/2014 | 79η ΔΕΘ 2014

Η συνέντευξη του Σάκη Χαβιάρα δόθηκε στην TV100 (Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης) ενόψη της συμμετοχής του στο music festival band της 79ης Διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης 2014